La Casa del Bacalao

Disfruta del mejor salmón ahumado noruego, arenques marinados de Dinamarca, anchoas de Santoña o deliciosas conservas gallegas en un mismo puesto.

En La Casa del Bacalao, empresa madrileña con más de 30 años de trayectoria, se elaboran diariamente cocinados de bacalao y tapas de ajoarriero, brandada, pulpo a la gallega, salmón ahumado o foie de bacalao, que puedes degustar en el propio mercado o llevártelas a casa.

Su puesto del mercado está especializado en ahumados, salazones y conservas de pescado.

Enjoy the finest smoked Norwegian salmon, marinated Danish herring, Santoña anchovies and delicious tinned Galician seafood, all at the same convenient stand.

At La Casa del Bacalao, a local business with more than 30 years of experience in Madrid, every day cod dishes are served up, along with tapas featuring ajo arriero, brandade, Galician octopus, smoked salmon and cod foie gras. All of these can be enjoyed onsite or ordered for takeaway.

The restaurant’s stand in the market specializes in smoked, salt-cured and tinned fish.

Categoría
Comida / Food, Para llevar / Take away