MozHeart

MozHeart propone un novedoso formato gastronómico creado alrededor del mundo del queso italiano más famoso del mundo… ¡La Mozzarella! En su carta se contemplan más de 30 tipos de tapas elaboradas con Mozzarella Fior di Latte fresca italiana en diferentes formatos: Bocconcino, rolls, nodino, stracciatella y burrata.

La delicadeza de su queso permite a los comensales experimentar nuevas sensaciones al combinar sabores propios de la tierra con otros provenientes del mar, dando así la posibilidad de ofrecer una combinación de sabores y texturas única.

Entre sus tapas más conocidas están las planchas de mozzarella rellenas de rúcula fresca, embutidos italianos o confituras variadas, además de la burrata ahumada, producida en una de las queserías artesanales más prestigiosas de la provincia de Bari (Italia).

MozHeart boasts a novel culinary format built around the most famous Italian cheese in the world… Mozzarella! You’ll find more than 30 types of fresh Italian Fior di Latte Mozzarella cheese on the menu, including bocconcino, rolls, nodino, stracciatella and burrata.

The lightness and delicacy of MozHeart’s cheeses allows visitors to experience new sensations that can result only from bringing together flavors that come from the earth with others that are straight from the sea. The resulting combination of flavors and textures is absolutely one of a kind.

Among the venue’s most famous tapas you’ll find mozzarella slices stuffed with fresh arugula, Italian sausages and a variety of jams. There’s also smoked burrata cheese, made by one of the most prestigious artisanal cheesemakers in the Italian province of Bari.

 

Categoría
Comida / Food