Daniel Sorlut

Corría el año 1930 cuando George Sorlut fundó la ostrería Sorlut en una pequeña cabaña de pescadores, cavando con sus propias manos los estanques llamados “claires” en los que ahora se termina la crianza de la ostra.

En la actualidad, las ostras Daniel Sorlut, con un enorme reconocimiento a nivel internacional, se consiguen combinando métodos tradicionales con modernos procesos de producción.

Su “savoir-faire” les permite ofrecer en su puesto del Mercado de San Miguel hasta 4 tipos de ostras con sabores y texturas distintas: La Fine de Claire MO, la Spéciale de Claire MO, la Fine de Claire Label Rouge MO (ostra verde) y la joya de la corona, la Spéciale Daniel Sorlut.

Las ostras llegan diariamente desde sus estanques de purificación hasta el mercado, asegurando así su mayor frescura.

Además, en este mismo puesto se puede saborear el caviar más selecto de la mano de Caviar Petrossian, empresa de fama mundial con más de 95 años de experiencia. Para acompañar ambos manjares, ostras y caviar, el sumiller de Daniel Sorlut selecciona el mejor vino y champagne francés.

It was about 1930 When George Sorlut founded the Sorlut oyster house in a small fishing cabin. He used his own hands to dig out the salt ponds known as “claires” where oysters are finished and allowed to fatten.

Today, Daniel Sorlut oysters are recognized throughout the world. They are produced using a combination of traditional methods and modern production processes.

Their “savoir-faire” makes it possible for them to offer up to four types of oysters at their stand in the Mercado de San Miguel, each with a different flavor and texture: the Fine de Claire MO, the Spéciale de Claire MO, the Fine de Claire Label Rouge MO (green oyster) and the jewel in the crown, the Spéciale Daniel Sorlut.

Each day the oysters arrive at the market from their purification ponds, ensuring that they are as fresh as possible.

What’s more, at this same stand, you can try the most select caviar thanks to the world famous company Caviar Petrossian, boasting more than 95 years of experience. And to accompany both of these delicacies – oysters and caviar – Daniel Sorlut’s sommelier has chosen the perfect selection of fine wine and French champagne.

 

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Bebidas / Drinks, Comida / Food, Para llevar / Take away